I Can See Your Voice: panel in shock als de Nerd gaat zingen

I Can See Your Voice: panel in shock als de Nerd gaat zingen

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice blijkt dat het spel voor het panel nog steeds niet makkelijk is. Deze keer is het de vraag of de Nerd kan zingen of niet, en de meesten denken toch niet dat deze meid een zangeres is. Maar als ze haar optreden begint, zijn de panelleden en kandidaat in shock…

Bekijk het fragment van I Can See Your Voice hieronder.

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em>: panel in shock als de Nerd gaat zingen In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice blijkt dat het spel voor het panel nog steeds niet makkelijk is. Deze keer is het de vraag of de Nerd kan zingen of niet, en de meesten denken toch niet dat deze meid een zangeres is. Maar als ze haar optreden begint, zijn de panelleden en kandidaat in shock… Bekijk het fragment van I Can See Your Voice hieronder. I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Zien: Fred van Leer doet 'enge' clown na in splinternieuw seizoen I Can See Your Voice Bekijk deze video » Zien: Carlo Boszhard plaagt I Can See Your Voice-kandidaat en Fred giert het uit Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice: panel in shock als de Nerd gaat zingen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV