Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek)

Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Vanaf donderdag kun je bij RTL 4 kijken naar het gloednieuwe programma Fout maar goud. Presentatrice Chantal Janzen en teamcaptain Marieke Elsinga blikken bij Jinek alvast vooruit. En zij zijn het er beiden over eens dat de andere teamcaptain perfect bij de show past. “We moesten zeggen: wat is voor jou ultiem fout maar goud? Ik zeg: Gerard Joling”, vertelt Chantal. “En daar beledig je hem niet mee. Hij is daar trots op!”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Chantal Janzen vindt Gerard Joling <em>Fout maar goud</em>: ‘Hij is daar trots op!’ (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Vanaf donderdag kun je bij RTL 4 kijken naar het gloednieuwe programma Fout maar goud. Presentatrice Chantal Janzen en teamcaptain Marieke Elsinga blikken bij Jinek alvast vooruit. En zij zijn het er beiden over eens dat de andere teamcaptain perfect bij de show past. “We moesten zeggen: wat is voor jou ultiem fout maar goud? Ik zeg: Gerard Joling”, vertelt Chantal. “En daar beledig je hem niet mee. Hij is daar trots op!” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV