Jinek gemist? Martin Visser twijfelt of koopkrachtakkoord voldoende oplevert voor middeninkomens

Jinek gemist? Martin Visser twijfelt of koopkrachtakkoord voldoende oplevert voor middeninkomens

Financieel journalist Martin Visser sprak woensdagavond bij Jinek over het koopkrachtakkoord van het kabinet en wat we volgend jaar zoal kunnen verwachten aan tegemoetkomingen. Hij vraagt zich af of de aangekondigde belastingverlaging voldoende zoden aan de dijk zal zetten voor mensen met een middeninkomen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Martin Visser twijfelt of koopkrachtakkoord voldoende oplevert voor middeninkomens Financieel journalist Martin Visser sprak woensdagavond bij Jinek over het koopkrachtakkoord van het kabinet en wat we volgend jaar zoal kunnen verwachten aan tegemoetkomingen. Hij vraagt zich af of de aangekondigde belastingverlaging voldoende zoden aan de dijk zal zetten voor mensen met een middeninkomen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Martin Visser twijfelt of koopkrachtakkoord voldoende oplevert voor middeninkomensActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV