Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Je hoeft het liedje niet af te zingen, Mattie’

Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Je hoeft het liedje niet af te zingen, Mattie’

In het nieuwe programma Fout maar goud draait het allemaal om guilty pleasures. Teamcaptains Gerard Joling en Marieke Elsinga moeten in de spelshow zo nu en dan diep in hun geheugen graven, zo ook Mattie Valk als hij een liedje moet raden. Hij begint een heel optreden, maar dat is volgens presentatrice Chantal Janzen niet waar Fout maar goud om draait. “Je hoeft het niet af te zingen Mattie, het gaat erom dat je de titel raadt.”

Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Chantal Janzen in <em>Fout maar goud</em>: ‘Je hoeft het liedje niet af te zingen, Mattie’ In het nieuwe programma Fout maar goud draait het allemaal om guilty pleasures. Teamcaptains Gerard Joling en Marieke Elsinga moeten in de spelshow zo nu en dan diep in hun geheugen graven, zo ook Mattie Valk als hij een liedje moet raden. Hij begint een heel optreden, maar dat is volgens presentatrice Chantal Janzen niet waar Fout maar goud om draait. “Je hoeft het niet af te zingen Mattie, het gaat erom dat je de titel raadt.” Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Kennis laat Gerard Joling in de steek tijdens uitvoeren taak als teamcaptain Fout Maar Goud Bekijk deze video » Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's