Ted (B&B Vol Liefde) vindt Tjerks OSM-uitspraak vreselijk: ‘Hij moet zich schamen’

Ted (B&B Vol Liefde) vindt Tjerks OSM-uitspraak vreselijk: ‘Hij moet zich schamen’

Het leek er in B&B Vol Liefde even op dat Ted een nieuwe liefde zou vinden in Tjerk. Maar dit liep niet zo, en achteraf is Ted daar heel blij mee. Na haar liefdesavontuur zag ze namelijk de omstreden ‘OSM-uitspraak’ van Tjerk. Hij vond dat Ted’s andere date Ben niet behoort tot ‘ons soort mensen’. Volgens Ted moet Tjerk zich schamen.

Lees verder onder de video.

Ted (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) vindt Tjerks OSM-uitspraak vreselijk: ‘Hij moet zich schamen’ Het leek er in B&B Vol Liefde even op dat Ted een nieuwe liefde zou vinden in Tjerk. Maar dit liep niet zo, en achteraf is Ted daar heel blij mee. Na haar liefdesavontuur zag ze namelijk de omstreden ‘OSM-uitspraak’ van Tjerk. Hij vond dat Ted’s andere date Ben niet behoort tot ‘ons soort mensen’. Volgens Ted moet Tjerk zich schamen. Lees verder onder de video. Ted over Tjerk: ‘Een ware teleurstelling’“Hoe durf je! Hij vindt zichzelf duidelijk een elitair, hoog opgevoed iemand. Maar dat hoef je toch niet op televisie te zeggen? De uitdrukking ken ik natuurlijk, die kennen we allemaal. Hou op zeg”, aldus Ted. “Ik vond dat verschrikkelijk. Heel jammer, een ware teleurstelling. Een reden te meer om niet met die man verder te gaan.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Natasja (B&B Vol Liefde): 'Menno versierde mijn b&b-gast en is nu verliefd' Bekijk deze video » Simone (B&B Vol Liefde) over breuk met Richard: ''Ik wil iemand die 1000% voor mij gaat' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Ted (B&B Vol Liefde) vindt Tjerks OSM-uitspraak vreselijk: ‘Hij moet zich schamen’

Ted over Tjerk: ‘Een ware teleurstelling’
“Hoe durf je! Hij vindt zichzelf duidelijk een elitair, hoog opgevoed iemand. Maar dat hoef je toch niet op televisie te zeggen? De uitdrukking ken ik natuurlijk, die kennen we allemaal. Hou op zeg”, aldus Ted. “Ik vond dat verschrikkelijk. Heel jammer, een ware teleurstelling. Een reden te meer om niet met die man verder te gaan.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV