Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud

Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud

Donderdag 1 september 2022 om 15:14

Vanavond zien we het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud en presentatrice Chantal Janzen was samen met Marieke Elsinga te gast bij Jinek om hierover te praten. De twee hadden na de show en tijdens de pauzes enorme lol met een fotofilter. Bekijk de beelden van een opgespoten Chantal hieronder.

Je kunt de hele uitzending van Jinek terugkijken (31 augustus) via Gids.tv.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf vanavond, donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Zien: opgespoten <em>Chantal Janzen</em> te gast bij <em>Jinek</em> voor <em>Fout maar goud</em> Vanavond zien we het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud en presentatrice Chantal Janzen was samen met Marieke Elsinga te gast bij Jinek om hierover te praten. De twee hadden na de show en tijdens de pauzes enorme lol met een fotofilter. Bekijk de beelden van een opgespoten Chantal hieronder. Je kunt de hele uitzending van Jinek terugkijken (31 augustus) via Gids.tv. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf vanavond, donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek) Bekijk deze video » Chantal Janzen waarschuwt zwangere Marieke Elsinga bij Jinek: "Niet iedereen laten voelen" Bekijk deze video »
Show :
Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud

Actuele video's

Meer actuele video's