Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Johan is niet blij met tuinhuis van de buren (video)

Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Johan is niet blij met tuinhuis van de buren (video)

Donderdag 1 september 2022 om 15:42

In Mr. Frank Visser doet Uitspraak is er weer bonje tussen twee buren. Dit keer is het tuinhuis van de buren van Johan het probleem. Viktor Brand en Frank Visser proberen het op te lossen. Het lijkt een lange weg te worden. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mr. Frank Visser doet Uitspraak</em>: Johan is niet blij met tuinhuis van de buren (video) In Mr. Frank Visser doet Uitspraak is er weer bonje tussen twee buren. Dit keer is het tuinhuis van de buren van Johan het probleem. Viktor Brand en Frank Visser proberen het op te lossen. Het lijkt een lange weg te worden. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Ad ontkent dat er afspraken zijn gemaakt (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jan is woedend om ‘NSB-streken’ van buurman Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's