Trailer: drugsfilm Schone Handen met Jeroen van Koningsbrugge donderdag bij RTL 7

Trailer: drugsfilm Schone Handen met Jeroen van Koningsbrugge donderdag bij RTL 7

In de film Schone Handen zien we Sylvia en haar man Eddie, gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge, een mooi en luxe leventje leiden in Amsterdam Oud-Zuid met hun twee kinderen. Wat de bron van die luxe is, heeft Sylvia verdrongen. Want Eddie houdt zijn bloeiende drugshandel buiten de deur.

Op de vlucht
Een brutale politie-inval en vernederende huiszoeking schudden Sylvia wakker. Wanneer alles vreselijk fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaad-milieu te ontvluchten. Maar zo simpel gaat dat niet, want ze beseft dat Eddie haar niet zomaar zal laten gaan.

Bekijk de trailer van Schone Handen hieronder.

De film Schone Handen is vanavond, donderdag 1 september, om 20:30 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Schone Handen streamen via Videoland en Netflix.

Trailer: drugsfilm <em>Schone Handen</em> met <em>Jeroen van Koningsbrugge</em> donderdag bij RTL 7 In de film Schone Handen zien we Sylvia en haar man Eddie, gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge, een mooi en luxe leventje leiden in Amsterdam Oud-Zuid met hun twee kinderen. Wat de bron van die luxe is, heeft Sylvia verdrongen. Want Eddie houdt zijn bloeiende drugshandel buiten de deur. Op de vluchtEen brutale politie-inval en vernederende huiszoeking schudden Sylvia wakker. Wanneer alles vreselijk fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaad-milieu te ontvluchten. Maar zo simpel gaat dat niet, want ze beseft dat Eddie haar niet zomaar zal laten gaan. Bekijk de trailer van Schone Handen hieronder. De film Schone Handen is vanavond, donderdag 1 september, om 20:30 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Schone Handen streamen via Videoland en Netflix. Bekijk ook TAFKAL: Alles voelt hetzelfde voor De Lama's, "behalve de knieën" Bekijk deze video » Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's