Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in Beste Zangers met Grijs van Nielson

Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in Beste Zangers met Grijs van Nielson

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

In Beste Zangers zong Jaap Reesema donderdagavond het beladen nummer Grijs voor Nielson. Bekijk het emotionele optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in <em>Beste Zangers</em> met <em>Grijs</em> van Nielson Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. In Beste Zangers zong Jaap Reesema donderdagavond het beladen nummer Grijs voor Nielson. Bekijk het emotionele optreden hieronder. Lees verder onder de video. VerdrietNielson verloor zijn neef en tevens beste vriend Nathan. Door muziek te maken probeerde hij zijn verdriet te verwerken. Tijdens dit rouwproces schreef Nielson onder andere het nummer Grijs. Jaap krijgt de eer om het op zijn manier te vertolken. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in Beste Zangers met Grijs van Nielson

Verdriet
Nielson verloor zijn neef en tevens beste vriend Nathan. Door muziek te maken probeerde hij zijn verdriet te verwerken. Tijdens dit rouwproces schreef Nielson onder andere het nummer Grijs. Jaap krijgt de eer om het op zijn manier te vertolken.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's