Johan Derksen denkt aan politieke carrière: "Prettig gesprek met Pieter Omtzigt gehad"

Johan Derksen denkt aan politieke carrière: "Prettig gesprek met Pieter Omtzigt gehad"

Vrijdag 2 september 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> denkt aan politieke carrière: &quot;Prettig gesprek met <em>Pieter Omtzigt</em> gehad&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Enkele dagen na de enorme uitspatting van Pieter Omtzigt bij HLF8 trof Johan Derksen de politicus op een terras in Gouda, toen Derksen een bezoek bracht aan een vriendin met Alzheimer. In Vandaag Inside vertelt hij een heel prettig gesprek te hebben gehad met Omtzigt. Aan tafel is men het erover eens dat de oud-CDA'er zijn eigen partij moet oprichten - of zich ergens bij aan moet sluiten - maar dan heeft hij alleen nog een sterke eerste man nodig. René van der Gijp weet genoeg: "Die zit daar," wijzend naar Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Enkele dagen na de enorme uitspatting van Pieter Omtzigt bij HLF8 trof Johan Derksen de politicus op een terras in Gouda, toen Derksen een bezoek bracht aan een vriendin met Alzheimer. In Vandaag Inside vertelt hij een heel prettig gesprek te hebben gehad met Omtzigt. Aan tafel is men het erover eens dat de oud-CDA'er zijn eigen partij moet oprichten - of zich ergens bij aan moet sluiten - maar dan heeft hij alleen nog een sterke eerste man nodig. René van der Gijp weet genoeg: "Die zit daar," wijzend naar Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's