De vuilste Jobs van Nederland: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon

De vuilste Jobs van Nederland: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon

In het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland, dat gisteren voor het eerst op de buis te zien was, volgen we een aantal mensen die een 'vies beroep' uitoefenen. In Zuid-Holland maken Jimmy en Thomas zich op voor de extreme schoonmaak van het huis waar twee weken lang een overleden persoon heeft gelegen. Bekijk het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is vanaf donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De vuilste Jobs van Nederland</em>: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon In het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland, dat gisteren voor het eerst op de buis te zien was, volgen we een aantal mensen die een 'vies beroep' uitoefenen. In Zuid-Holland maken Jimmy en Thomas zich op voor de extreme schoonmaak van het huis waar twee weken lang een overleden persoon heeft gelegen. Bekijk het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder. Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is vanaf donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in" Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Sarita Lorena zingt Deze is voor Jou van Nielson (video) Bekijk deze video »
TV :
De vuilste Jobs van Nederland: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon

Actuele video's

Meer actuele video's