Fout maar goud gemist? Marieke Elsinga boos op valsspelende Gerard en Mattie

Fout maar goud gemist? Marieke Elsinga boos op valsspelende Gerard en Mattie

Vrijdag 2 september 2022 om 11:04

In het nieuwe programma Fout maar goud draait het allemaal om guilty pleasures. In de eerste aflevering zagen we dat teamcaptain Gerard Joling Mattie Valk aan zijn zijde had en Marieke Elsinga Ruth Jacott.

Valsspelen
Het team van Joling drukt wel erg snel op de knop en Marieke wil daar iets over kwijt bij Chantal Janzen: "Ik hou er dus helemaal niet van als er vals wordt gespeeld. Is het niet zo dat diegene die drukt ook het antwoord moet geven?" Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fout maar goud</em> gemist? <em>Marieke Elsinga</em> boos op <em>valsspelende</em> Gerard en Mattie In het nieuwe programma Fout maar goud draait het allemaal om guilty pleasures. In de eerste aflevering zagen we dat teamcaptain Gerard Joling Mattie Valk aan zijn zijde had en Marieke Elsinga Ruth Jacott. ValsspelenHet team van Joling drukt wel erg snel op de knop en Marieke wil daar iets over kwijt bij Chantal Janzen: "Ik hou er dus helemaal niet van als er vals wordt gespeeld. Is het niet zo dat diegene die drukt ook het antwoord moet geven?" Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek) Bekijk deze video » Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud Bekijk deze video »
TV :
Fout maar goud gemist? Marieke Elsinga boos op valsspelende Gerard en Mattie

Actuele video's

Meer actuele video's