Loiza Lamers over haar Holland's Next Top Model-reis: "Het is een harde wereld" (Jinek)

Loiza Lamers over haar Holland's Next Top Model-reis: "Het is een harde wereld" (Jinek)

Vrijdag 2 september 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Loiza Lamers en Yolanda Hadid zijn de gezichten van een nieuw seizoen Holland's Next Top Model, dat op 5 september start. Ze bespraken donderdag bij Jinek de verschillen in de modellenwereld van toen en nu en Hadid had het over de wereld van haar dochters Gigi en Bella, die beiden topmodellen zijn. Voormalig winnares van Holland's Next Top Model, Loiza Lamers, was zeer openhartig over de start van haar modellencarrière: "Ik had veel liever voor mezelf en mijn moeder mogen zijn", vertelt ze in het fragment hieronder.

Loiza Lamers over haar <em>Holland's Next Top Model</em>-reis: &quot;Het is een harde wereld&quot; (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Loiza Lamers en Yolanda Hadid zijn de gezichten van een nieuw seizoen Holland's Next Top Model, dat op 5 september start. Ze bespraken donderdag bij Jinek de verschillen in de modellenwereld van toen en nu en Hadid had het over de wereld van haar dochters Gigi en Bella, die beiden topmodellen zijn. Voormalig winnares van Holland's Next Top Model, Loiza Lamers, was zeer openhartig over de start van haar modellencarrière: "Ik had veel liever voor mezelf en mijn moeder mogen zijn", vertelt ze in het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is vanaf maandag 5 september wekelijks te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Trailer nieuw seizoen Holland's Next Top Model: maakt jurylid Yolanda Hadid ruzie? Bekijk deze video »
TV :
Loiza Lamers over haar Holland's Next Top Model-reis: "Het is een harde wereld" (Jinek)

Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is vanaf maandag 5 september wekelijks te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's