Jinek: Zandvoort inwoners zijn klaar voor de Grand Prix op Circuit Zandvoort

Jinek: Zandvoort inwoners zijn klaar voor de Grand Prix op Circuit Zandvoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Dit weekend gaan alle remmen los voor de Grand Prix in Zandvoort. Buurtbewoners Ans Veldwisch en Marcel Horneman waren gisteren bij Eva Jinek te gast om te vertellen dat zij er helemaal klaar voor zijn en vertellen waarom zij er zo naar uitkijken. Ans heeft zelfs haar huis versierd en Eva deelt daar beelden van. Bekijk het Jinek-fragment hieronder.

<em>Jinek</em>: Zandvoort inwoners zijn klaar voor de <em>Grand Prix</em> op Circuit Zandvoort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Dit weekend gaan alle remmen los voor de Grand Prix in Zandvoort. Buurtbewoners Ans Veldwisch en Marcel Horneman waren gisteren bij Eva Jinek te gast om te vertellen dat zij er helemaal klaar voor zijn en vertellen waarom zij er zo naar uitkijken. Ans heeft zelfs haar huis versierd en Eva deelt daar beelden van. Bekijk het Jinek-fragment hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen waarschuwt zwangere Marieke Elsinga bij Jinek: "Niet iedereen laten voelen" Bekijk deze video » Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Zandvoort inwoners zijn klaar voor de Grand Prix op Circuit Zandvoort

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's