Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen"

Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen"

Vrijdag 2 september 2022 om 10:12

Twitteraars raken niet uitgepraat over het optreden van Jaap Reesema bij Beste Zangers. Donderdag 1 september zong hij het nummer 'Grijs' voor Nielson.

Verkloot
Het is een zeer beladen lied, want Nielson schreef het voor zijn overleden neef en tevens beste vriend Nathan. De Beste Zangers-kijkers konden het tijdens de uitzending niet laten om hun gevoel met de wereld te delen, want wat vonden veel mensen deze versie van 'Grijs' mooi: "Ik wil graag die stoere echtgenoot op de bank zijn, maar die Jaap Reesema heeft dat al 2x verkloot. Wat kan die vent gevoelig zingen", zegt Pim op Twitter.

Bekijk hieronder een aantal Twitter-berichten over Jaap Reesema's optreden bij Beste Zangers. En zie onderaan de pagina het optreden.

<em>Beste Zangers</em>: 'Grijs' van <em>Jaap Reesema</em> maakt tongen los op <em>Twitter</em>: &quot;Komt binnen&quot; Twitteraars raken niet uitgepraat over het optreden van Jaap Reesema bij Beste Zangers. Donderdag 1 september zong hij het nummer 'Grijs' voor Nielson. VerklootHet is een zeer beladen lied, want Nielson schreef het voor zijn overleden neef en tevens beste vriend Nathan. De Beste Zangers-kijkers konden het tijdens de uitzending niet laten om hun gevoel met de wereld te delen, want wat vonden veel mensen deze versie van 'Grijs' mooi: "Ik wil graag die stoere echtgenoot op de bank zijn, maar die Jaap Reesema heeft dat al 2x verkloot. Wat kan die vent gevoelig zingen", zegt Pim op Twitter. Bekijk hieronder een aantal Twitter-berichten over Jaap Reesema's optreden bij Beste Zangers. En zie onderaan de pagina het optreden. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!" Bekijk deze video » Beste Zangers: liedjes van Nielson zorgen voor tranen, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen"

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's