Twitter gaat los op Yolanda Hadid bij Jinek: "Praat gewoon Nederlands trut"

Twitter gaat los op Yolanda Hadid bij Jinek: "Praat gewoon Nederlands trut"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Yolanda Hadid is de moeder van de internationale topmodellen Gigi, Bella en Anwar en was donderdag te gast bij Jinek om met Loiza Lamers te praten over het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. Yolanda Hadid, die uit Papendrecht komt sprak ook steeds Engels met een hevig Amerikaans accent. Eva Jinek leek zich hieraan te irriteren. En niet alleen Eva. De kijkers gingen los op Twitter. Bekijk een aantal Twitter-berichten hieronder.

"Vanessa is terug"
Terwijl het voormalig topmodel bij Eva Jinek terugkijkt op haar verschijning in de realityserie The Real Housewives of Beverly Hills praat ze regelmatig Engels. Twitteraars storen zich enorm aan de blondine. Ook wordt ze vergeleken met Vanessa:

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Twitter</em> gaat los op <em>Yolanda Hadid</em> bij <em>Jinek</em>: &quot;Praat gewoon Nederlands trut&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Yolanda Hadid is de moeder van de internationale topmodellen Gigi, Bella en Anwar en was donderdag te gast bij Jinek om met Loiza Lamers te praten over het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. Yolanda Hadid, die uit Papendrecht komt sprak ook steeds Engels met een hevig Amerikaans accent. Eva Jinek leek zich hieraan te irriteren. En niet alleen Eva. De kijkers gingen los op Twitter. Bekijk een aantal Twitter-berichten hieronder. "Vanessa is terug"Terwijl het voormalig topmodel bij Eva Jinek terugkijkt op haar verschijning in de realityserie The Real Housewives of Beverly Hills praat ze regelmatig Engels. Twitteraars storen zich enorm aan de blondine. Ook wordt ze vergeleken met Vanessa: Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Caro Emerald wil geen Caro Emerald meer zijn Bekijk deze video » Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud Bekijk deze video »
TV :
Twitter gaat los op Yolanda Hadid bij Jinek: "Praat gewoon Nederlands trut"

Actuele video's

Meer actuele video's