Holland's Got Talent: grap Chantal zorgt voor enorme chaos, Edson is de klos

Holland's Got Talent: grap Chantal zorgt voor enorme chaos, Edson is de klos

Friday 2 September 2022 om 11:47

Edson da Graça is vanaf vanavond naast Marc-Marie Huijbregts het nieuwe jurylid in Holland's Got Talent. En daarom kan Chantal Janzen het niet laten om even een goede grap met hem uit te halen. Ze zegt dat hij best even op de gouden knop kan drukken, zonder gevolgen. Edson vertrouwt het niet helemaal maar kan het toch niet laten. En als hij op de knop drukt ontploft de boel en zit alles onder de gouden confetti. En dan is het de grote vraag wie deze bende gaat opruimen…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

<em>Holland's Got Talent</em>: grap Chantal zorgt voor enorme chaos, Edson is de klos Edson da Graça is vanaf vanavond naast Marc-Marie Huijbregts het nieuwe jurylid in Holland's Got Talent. En daarom kan Chantal Janzen het niet laten om even een goede grap met hem uit te halen. Ze zegt dat hij best even op de gouden knop kan drukken, zonder gevolgen. Edson vertrouwt het niet helemaal maar kan het toch niet laten. En als hij op de knop drukt ontploft de boel en zit alles onder de gouden confetti. En dan is het de grote vraag wie deze bende gaat opruimen… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Holland's Got Talent met nieuwe jury en presentatoren: bekijk de promo Bekijk deze video » Zien: Jamai in Koffietijd over Lego Masters en Holland's Got Talent Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's