Hilarische beelden: Qucee begrijpt Rob Kemps niet in Ik Hou van Holland

Hilarische beelden: Qucee begrijpt Rob Kemps niet in Ik Hou van Holland

Ik Hou Van Holland is dit weekend weer te zien bij SBS6! Dit keer niet met Linda de Mol, maar met Rob Kemps. Bekijk hieronder de beelden van een nieuw seizoen Ik Hou Van Holland met Qucee als gast.

Miscommunicatie
Qucee begrijpt een vraag van presentator Rob Kemps niet helemaal tijdens het programma Ik Hou van Holland en dit levert hilarische beelden op. Zie het fragment hieronder.

Ik Hou Van Holland is vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 20:30 op SBS6 te zien. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Hilarische beelden: <em>Qucee</em> begrijpt <em>Rob Kemps</em> niet in <em>Ik Hou van Holland</em> Ik Hou Van Holland is dit weekend weer te zien bij SBS6! Dit keer niet met Linda de Mol, maar met Rob Kemps. Bekijk hieronder de beelden van een nieuw seizoen Ik Hou Van Holland met Qucee als gast. MiscommunicatieQucee begrijpt een vraag van presentator Rob Kemps niet helemaal tijdens het programma Ik Hou van Holland en dit levert hilarische beelden op. Zie het fragment hieronder. Ik Hou Van Holland is vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 20:30 op SBS6 te zien. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens over slechte kijkcijfers SBS6: "Benieuwd naar Rob Kemps bij Ik Hou van Holland" Bekijk deze video » Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Hilarische beelden: Qucee begrijpt Rob Kemps niet in Ik Hou van Holland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV