Edson da Graca over z'n campingvakantie met kids: "Leuk, maar bewerkelijk" (Koffietijd)

Edson da Graca over z'n campingvakantie met kids: "Leuk, maar bewerkelijk" (Koffietijd)

Presentatoren Anita Witzier en Edson da Graca vertellen vrijdag bij Koffietijd alles over hun nieuwe programma Festival van de Liefde. In Festival van de liefde horen we de mooiste liefdesverhalen in verschillende plaatsen in Nederland. Ook hebben ze het bij Koffietijd over hun zomervakantie. Anita had een rustige tijd, maar Edson was constant zijn kids aan het coachen tijdens een campingvakantie: "Het was wel leuk, maar het is bewerkelijk."

Festival van de liefde is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Edson da Graca</em> over z'n campingvakantie met kids: &quot;Leuk, maar bewerkelijk&quot; (<em>Koffietijd</em>) Presentatoren Anita Witzier en Edson da Graca vertellen vrijdag bij Koffietijd alles over hun nieuwe programma Festival van de Liefde. In Festival van de liefde horen we de mooiste liefdesverhalen in verschillende plaatsen in Nederland. Ook hebben ze het bij Koffietijd over hun zomervakantie. Anita had een rustige tijd, maar Edson was constant zijn kids aan het coachen tijdens een campingvakantie: "Het was wel leuk, maar het is bewerkelijk." Festival van de liefde is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Koffietijd over Diana-docu: "Rebelse prinses Diana droeg veel bloot en zwart" Bekijk deze video » Zien: Jamai in Koffietijd over Lego Masters en Holland's Got Talent Bekijk deze video »
TV :
Edson da Graca over z'n campingvakantie met kids: "Leuk, maar bewerkelijk" (Koffietijd)

Actuele video's

Meer actuele video's