Holland's Got Talent: is het Buddy & Jamai of Jamai & Buddy?

Holland's Got Talent: is het Buddy & Jamai of Jamai & Buddy?

Friday 2 September 2022 om 13:18

Niet alleen verschijnen er vanavond in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent twee nieuwe juryleden achter de desk, er is ook een nieuw presentatieduo. Buddy Vedder en Jamai Loman praten de talentenjacht aan elkaar. Ze hebben alleen een probleem, is het nou Buddy & Jamai, of Jamai & Buddy? Buddy verzint een list waardoor hij zijn zin krijgt...

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

<em>Holland's Got Talent</em>: is het Buddy &amp; Jamai of Jamai &amp; Buddy? Niet alleen verschijnen er vanavond in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent twee nieuwe juryleden achter de desk, er is ook een nieuw presentatieduo. Buddy Vedder en Jamai Loman praten de talentenjacht aan elkaar. Ze hebben alleen een probleem, is het nou Buddy & Jamai, of Jamai & Buddy? Buddy verzint een list waardoor hij zijn zin krijgt... Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Holland's Got Talent met nieuwe jury en presentatoren: bekijk de promo Bekijk deze video » Holland's Got Talent: grap Chantal zorgt voor enorme chaos, Edson is de klos Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: is het Buddy & Jamai of Jamai & Buddy?

Actuele video's

Meer actuele video's