Jan Smit brengt nieuw album Boven Jan uit en deelt beelden vanuit de fabriek

Jan Smit brengt nieuw album Boven Jan uit en deelt beelden vanuit de fabriek

Beste Zangers-presentator Jan Smit brengt op 28 oktober 2022 een nieuw album uit, dat de naam Boven Jan draagt. Dat maakte de 36-jarige zanger vandaag bekend via een video op Instagram.

Eerste exemplaar
Het is het eerste album van de Volendamse zanger na zijn burn-out. Hij deelt trots beelden vanuit een vinyl fabriek waar hij het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen. Bekijk de Instagrampost met de cover van het album en de Shownieuws-video met beelden vanuit de fabriek hieronder.

<em>Jan Smit</em> brengt nieuw album <em>Boven Jan</em> uit en deelt beelden vanuit de fabriek Beste Zangers-presentator Jan Smit brengt op 28 oktober 2022 een nieuw album uit, dat de naam Boven Jan draagt. Dat maakte de 36-jarige zanger vandaag bekend via een video op Instagram. Eerste exemplaarHet is het eerste album van de Volendamse zanger na zijn burn-out. Hij deelt trots beelden vanuit een vinyl fabriek waar hij het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen. Bekijk de Instagrampost met de cover van het album en de Shownieuws-video met beelden vanuit de fabriek hieronder. Jan Smit zijn album Boven Jan komt op 28 oktober uit. Bekijk ook Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!" Bekijk deze video » Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen" Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Smit zijn album Boven Jan komt op 28 oktober uit.

Actuele video's

Meer actuele video's