Expeditie Robinson: kok Marion maakt beginnersfout en gebruikt halve pot bloem

Expeditie Robinson: kok Marion maakt beginnersfout en gebruikt halve pot bloem

In Expeditie Robinson schrikken de expeditieleden van het eten wat ze krijgen. Ze hebben een pot rijst en bloem, en daar moeten ze de eerste tien dagen van hun survival-avontuur mee doen. Marion Pauw biedt zich aan als chef, maar ze begaat een blunder. De schrijfster doet namelijk te veel vocht bij het beslag, waardoor ze steeds meer van de kostbare bloem moet toevoegen om er nog koekjes van te maken. “Ik heb een enorme beginnersfout gemaakt. Ik ben echt in paniek, ik denk, ik val nu totaal door de mand als kok. Niemand gaat nu nog geloven dat ik kan koken.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: kok Marion maakt beginnersfout en gebruikt halve pot bloem In Expeditie Robinson schrikken de expeditieleden van het eten wat ze krijgen. Ze hebben een pot rijst en bloem, en daar moeten ze de eerste tien dagen van hun survival-avontuur mee doen. Marion Pauw biedt zich aan als chef, maar ze begaat een blunder. De schrijfster doet namelijk te veel vocht bij het beslag, waardoor ze steeds meer van de kostbare bloem moet toevoegen om er nog koekjes van te maken. “Ik heb een enorme beginnersfout gemaakt. Ik ben echt in paniek, ik denk, ik val nu totaal door de mand als kok. Niemand gaat nu nog geloven dat ik kan koken.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Rampzalig begin Kamp Zuid in Expeditie Robinson: geen vuur en geen bed Bekijk deze video » Harry Piekema laat zich meteen gelden in Expeditie Robinson en steelt vuurstick Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's