Zien: Mart Hoogkamer openhartig over eigen tv-programma 'Mart op de Piste'

Zien: Mart Hoogkamer openhartig over eigen tv-programma 'Mart op de Piste'

Zaterdag 3 september 2022 om 13:03

Mart Hoogkamer is dit jaar niet meer te temmen. De Leidse volkszanger gaat van festival naar festival, begint in het najaar zijn eigen theatertour, gaat samenwonen én mag ook nog eens een tv-programma presenteren. De zanger vertelt in RTL Boulevard over al deze nieuwe avonturen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> openhartig over eigen <em>tv-programma</em> 'Mart op de Piste' Mart Hoogkamer is dit jaar niet meer te temmen. De Leidse volkszanger gaat van festival naar festival, begint in het najaar zijn eigen theatertour, gaat samenwonen én mag ook nog eens een tv-programma presenteren. De zanger vertelt in RTL Boulevard over al deze nieuwe avonturen. Tekst gaat verder onder de video. Mart op de PisteIn Mart op de Piste ontvangt de zanger op een wintersportlocatie gasten met wie hij een Après-ski hit wil maken. De opnames zijn inmiddels achter de rug. Wie de artiest heeft uitgenodigd op de piste, wordt later bekend gemaakt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Mart Hoogkamer openhartig over eigen tv-programma 'Mart op de Piste'

Mart op de Piste
In Mart op de Piste ontvangt de zanger op een wintersportlocatie gasten met wie hij een Après-ski hit wil maken. De opnames zijn inmiddels achter de rug. Wie de artiest heeft uitgenodigd op de piste, wordt later bekend gemaakt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's