Video: doden en gewonden bij zwaar ongeluk in Oud Gastel, bestuurder aangehouden

Video: doden en gewonden bij zwaar ongeluk in Oud Gastel, bestuurder aangehouden

Zaterdag 3 september 2022 om 13:42

Video: doden en gewonden bij zwaar ongeluk in <em>Oud Gastel</em>, bestuurder aangehouden De politie is omstanders die eerste hulp hebben verleend na het ongeluk in Oud-Gastel vrijdag erg dankbaar. Op Twitter schrijft de politie dat collega's 'ontzettend' goed geholpen zijn door het 'kordate optreden' van burgers ter plaatse, meldt Hart van Nederland. Bij het ongeluk op een bedrijventerrein in Oud-Gastel kwamen vrijdagavond vier personen om het leven en raakte er eentje gewond. Een 27-jarig man is na het ongeval opgepakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk persconferentie over Tara (12) die stierf tijdens schooluitje op schip bij Terschelling Bekijk deze video » Video: Zandvoort loopt vol met fans voor Formule 1-race met Max Verstappen Bekijk deze video » Minister Van der Wal over nóg strenger stikstofbeleid: 'Ik maak me ook zorgen' Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie is omstanders die eerste hulp hebben verleend na het ongeluk in Oud-Gastel vrijdag erg dankbaar. Op Twitter schrijft de politie dat collega's 'ontzettend' goed geholpen zijn door het 'kordate optreden' van burgers ter plaatse, meldt Hart van Nederland. Bij het ongeluk op een bedrijventerrein in Oud-Gastel kwamen vrijdagavond vier personen om het leven en raakte er eentje gewond. Een 27-jarig man is na het ongeval opgepakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's