LEGO Masters: zenuwslopend moment voor Noah en Rik (video)

LEGO Masters: zenuwslopend moment voor Noah en Rik (video)

Saturday 3 September 2022 om 14:06

Vanavond in LEGO Masters moeten de kandidaten een onderwaterwereld bouwen. Noah en Rik moedigen elkaar aan: "Bouwen, bouwen, bouwen, bouwen, huphuphuphup!" Het bijzondere en zenuwslopende aan deze opdracht is dat verschillende elementen moeten blijven drijven als het bouwwerk te water gaat. Wie kan dat het beste?

Bekijk de beelden van LEGO Masters hieronder.

<em>LEGO Masters</em>: zenuwslopend moment voor Noah en Rik (video) Vanavond in LEGO Masters moeten de kandidaten een onderwaterwereld bouwen. Noah en Rik moedigen elkaar aan: "Bouwen, bouwen, bouwen, bouwen, huphuphuphup!" Het bijzondere en zenuwslopende aan deze opdracht is dat verschillende elementen moeten blijven drijven als het bouwwerk te water gaat. Wie kan dat het beste? Bekijk de beelden van LEGO Masters hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zenuwslopende laatste minuten tijdens de eerste aflevering van LEGO Masters Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee Bekijk deze video » Zien: Jamai in Koffietijd over Lego Masters en Holland's Got Talent Bekijk deze video »
TV :
LEGO Masters: zenuwslopend moment voor Noah en Rik (video)

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's