Ik Hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat een nieuw seizoen van Ik hou van Holland van start op SBS6. De vrolijke spelshow wordt dit keer gepresenteerd door Rob Kemps, omdat Linda de Mol na de onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van haar man, Jeroen Rietbergen, een stapje terug heeft gedaan. Verder blijft echter veel bij het oude! Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Hilarische beelden: Qucee begrijpt Rob Kemps niet in Ik Hou van Holland Bekijk deze video » Rob Kemps over nieuw seizoen Ik hou van Holland: 'Ik pas slechts op de winkel' (video) Bekijk deze video » Ik Hou van Holland: Rob Kemps stikzenuwachtig voor de eerste uitzending Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Is het rookworst of pijpen? (video) Bekijk deze video » Nieuwe spellenTeamcaptains Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge keren 'gewoon' terug, net als de vertrouwde spellen - van Geen ja, geen nee, geen euh tot het Verjaardagsspel. Er is dit seizoen ook een nieuw spel waarbij de teams met koptelefoons op zoveel mogelijk woorden aan elkaar duidelijk moeten maken door te roepen en uit te beelden. Hoe meer woorden ze raden, hoe meer punten ze scoren. DeelnemersIn de eerste aflevering krijgt Leo gezelschap van YouTuber Qucee en singer-songwriter Elske DeWall. Jeroen bindt de strijd aan met Patrick Martens en Georgina Verbaan. De rest van het seizoen is ook gevuld met bekende gezichten, zoals Radio 538-duo Klaas van der Eerden en Wietze de Jager, Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo, het bekende koppel Kim Kötter en Jaap Reesema en nog veel meer. Bekijk ook Rob Kemps krijgt tijdelijke presentatiejob bij SBS6: "Net alsof je Messi moet vervangen" Bekijk deze video » Rob Goossens over slechte kijkcijfers SBS6: "Benieuwd naar Rob Kemps bij Ik Hou van Holland" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Ik hou van Holland van start op SBS6. De vrolijke spelshow wordt dit keer gepresenteerd door Rob Kemps, omdat Linda de Mol na de onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van haar man, Jeroen Rietbergen, een stapje terug heeft gedaan. Verder blijft echter veel bij het oude!

Nieuwe spellen
Teamcaptains Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge keren 'gewoon' terug, net als de vertrouwde spellen - van Geen ja, geen nee, geen euh tot het Verjaardagsspel. Er is dit seizoen ook een nieuw spel waarbij de teams met koptelefoons op zoveel mogelijk woorden aan elkaar duidelijk moeten maken door te roepen en uit te beelden. Hoe meer woorden ze raden, hoe meer punten ze scoren.

Deelnemers
In de eerste aflevering krijgt Leo gezelschap van YouTuber Qucee en singer-songwriter Elske DeWall. Jeroen bindt de strijd aan met Patrick Martens en Georgina Verbaan. De rest van het seizoen is ook gevuld met bekende gezichten, zoals Radio 538-duo Klaas van der Eerden en Wietze de Jager, Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo, het bekende koppel Kim Kötter en Jaap Reesema en nog veel meer.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Hou Van Holland

Actuele video's

Meer actuele video's