Ik Hou van Holland gemist? Is het rookworst of pijpen? (video)

Ik Hou van Holland gemist? Is het rookworst of pijpen? (video)

<em>Ik Hou van Holland</em> gemist? Is het rookworst of pijpen? (video) Hieronder zie je een fragment van Ik hou van Holland van zaterdag 3 september. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Het woorden raden wordt dit seizoen op een wat vreemde manier gedaan: zowel schreeuwend als uitbeeldend. Maar hoe kan je nu een rookworst uitbeelden? Qucee heeft daar moeite mee: "Ja, maar hoe beeld je dit uit?" Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment van Ik hou van Holland van zaterdag 3 september. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Het woorden raden wordt dit seizoen op een wat vreemde manier gedaan: zowel schreeuwend als uitbeeldend. Maar hoe kan je nu een rookworst uitbeelden? Qucee heeft daar moeite mee: "Ja, maar hoe beeld je dit uit?"

Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV