NOS Formule 1 GP Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Formule 1 GP Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Formule 1 GP Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing vanaf 13.30 uur, live verslag vanaf 14.50 uur. Het is tijd voor de 36ste editie van de grote prijs van Nederland, die voor de tweede maal op rij verreden wordt op het circuit van Zandvoort. Kan "onze eigen" Max Verstappen voor de tweede keer op een rij winnen in eigen land? Deze race kun je ook integraal kijken op NPO 1. Beste van het veldHet is wel duidelijk dat Max Verstappen veruit de beste van het veld is op dit moment: in Spa kwam Verstappen van plaats 14 en was uiteindelijk met grote overmacht de snelste van het veld. Natuurlijk zal hij er op gebrand zijn zijn titel in Zandvoort te prolongeren en in de oranje zee opnieuw de titel te pakken. Bekijk ook het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort. NOSDe NOS heeft sinds dit jaar de rechten op de GP van Zandvoort verkregen, naast de rechten op de samenvattingen van de andere GP's. De race is daarom live en in zijn geheel te zien op NPO 1. Bekijk ook Formule 1: Max Verstappen wint na geweldige inhaalacties de GP van België, Perez wordt tweede Bekijk deze video » Robert Doornbos over gouden inhaalrace Max Verstappen: "Het is onnederlands" Bekijk deze video » Johan Derksen uitgelachen om 'analyse' van Max Verstappen: "Kwestie van later remmen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing vanaf 13.30 uur, live verslag vanaf 14.50 uur. Het is tijd voor de 36ste editie van de grote prijs van Nederland, die voor de tweede maal op rij verreden wordt op het circuit van Zandvoort. Kan "onze eigen" Max Verstappen voor de tweede keer op een rij winnen in eigen land? Deze race kun je ook integraal kijken op NPO 1.

Beste van het veld
Het is wel duidelijk dat Max Verstappen veruit de beste van het veld is op dit moment: in Spa kwam Verstappen van plaats 14 en was uiteindelijk met grote overmacht de snelste van het veld. Natuurlijk zal hij er op gebrand zijn zijn titel in Zandvoort te prolongeren en in de oranje zee opnieuw de titel te pakken.

Bekijk ook het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort.

NOS
De NOS heeft sinds dit jaar de rechten op de GP van Zandvoort verkregen, naast de rechten op de samenvattingen van de andere GP's. De race is daarom live en in zijn geheel te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's