Humberto Op Zaterdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto Op Zaterdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto Op Zaterdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending Humberto Tan is vanaf vanavond terug met zijn talkshow Humberto, waarmee hij op zowel zaterdag- als zondagavond te zien zal zijn op RTL 4. Dat betekent dat de zender zeven dagen per week een late night-talkshow te bieden heeft. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto op Zaterdag: Jumbo-baas Frits van Eerd over de bijzondere band met Max Verstappen Bekijk deze video » Humberto op Zaterdag: Danny Ghosen eerste drie jaar doodongelukkig in Nederland Bekijk deze video » Humberto op Zaterdag: oud-directeur SBS Tina Nijkamp over haar succes op Instagram Bekijk deze video » Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden" Bekijk deze video » RenzeWaar de weekuitzendingen worden verzorgd door Eva Jinek en Beau van Erven Dorens, die elkaar om de drie maanden afwisselen, presenteren Humberto Tan en Renze Klamer de weekenduitzendingen. Ook zij zullen elkaar om de paar maanden afwisselen, zodat RTL 4 het hele jaar door een talkshow te bieden heeft. ActualiteitenDe gasten van komende zaterdag: Max Verstappen start morgen vanaf polepositie op de GP van Zandvoort. Wat zijn de kansen van de kersverse Officier in de Orde van Oranje-Nassau? We bespreken het met coureur Giedo van der Garde en Verstappen-fan vanaf het eerste uur Frits van Eerd. Kunstenares Rajacenna is een wereldwijd fenomeen op TikTok door haar wel heel bijzondere talent: ze kan met haar handen én voeten 7 tekeningen tegelijk maken. Vanavond laat ze live in de uitzending zien hoe ze te werk gaat. Danny Ghosen kwam zelf 30 jaar geleden als asielzoeker naar Nederland en maakte afgelopen week een indrukwekkende reportage vanuit Ter Apel. Hij sprak asielzoekers die in het AZC verblijven én een aantal omwonenden. Vanavond vertelt hij over zijn ervaringen. Oud-directeur van SBS Tina Nijkamp analyseert via haar Instagram dagelijks de meest spraakmakende televisieprogramma’s. Vanavond bespreekt Humberto het nieuwe televisieseizoen met deze kijkcijfer-koningin van de Lage Landen. Nielson stond afgelopen week centraal in de veelbesproken emotionele uitzending van Beste Zangers. Vanavond wijdt hij het grote podium in met een optreden in de gloednieuwe studio. Bekijk ook Renze Klamer over nieuwe late-night talkshow RENZE: 'Wil mijn eigen stempel drukken' Bekijk deze video » Video: Humberto Tan houdt lippen stijf op elkaar over affaire Dionne Stax Bekijk deze video »
Uitzending :
Humberto Op Zaterdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Humberto Tan is vanaf vanavond terug met zijn talkshow Humberto, waarmee hij op zowel zaterdag- als zondagavond te zien zal zijn op RTL 4. Dat betekent dat de zender zeven dagen per week een late night-talkshow te bieden heeft.

Renze
Waar de weekuitzendingen worden verzorgd door Eva Jinek en Beau van Erven Dorens, die elkaar om de drie maanden afwisselen, presenteren Humberto Tan en Renze Klamer de weekenduitzendingen. Ook zij zullen elkaar om de paar maanden afwisselen, zodat RTL 4 het hele jaar door een talkshow te bieden heeft.

Actualiteiten
De gasten van komende zaterdag:

  • Max Verstappen start morgen vanaf polepositie op de GP van Zandvoort. Wat zijn de kansen van de kersverse Officier in de Orde van Oranje-Nassau? We bespreken het met coureur Giedo van der Garde en Verstappen-fan vanaf het eerste uur Frits van Eerd.
  • Kunstenares Rajacenna is een wereldwijd fenomeen op TikTok door haar wel heel bijzondere talent: ze kan met haar handen én voeten 7 tekeningen tegelijk maken. Vanavond laat ze live in de uitzending zien hoe ze te werk gaat.
  • Danny Ghosen kwam zelf 30 jaar geleden als asielzoeker naar Nederland en maakte afgelopen week een indrukwekkende reportage vanuit Ter Apel. Hij sprak asielzoekers die in het AZC verblijven én een aantal omwonenden. Vanavond vertelt hij over zijn ervaringen.
  • Oud-directeur van SBS Tina Nijkamp analyseert via haar Instagram dagelijks de meest spraakmakende televisieprogramma’s. Vanavond bespreekt Humberto het nieuwe televisieseizoen met deze kijkcijfer-koningin van de Lage Landen.
  • Nielson stond afgelopen week centraal in de veelbesproken emotionele uitzending van Beste Zangers. Vanavond wijdt hij het grote podium in met een optreden in de gloednieuwe studio.

Actuele video's

Meer actuele video's