Humberto op Zaterdag: Jumbo-baas Frits van Eerd over de bijzondere band met Max Verstappen

Humberto op Zaterdag: Jumbo-baas Frits van Eerd over de bijzondere band met Max Verstappen

Zondag 4 september 2022 om 11:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdagavond zagen we in Humberto op Zaterdag. de Max Verstappen-fan Frits van Eerd. Hij vertelde over de bijzondere band die hij heeft met de Formule 1-wereldkampioen. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder: "Ik werk met veel mensen. Het moet echt zijn. Blijf jezelf. Daar zit je kracht. En daar kom je zo een onbevangen Max Verstappen tegen van 15 jaar oud."Bekijk het RTL-fragment hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em>: <em>Jumbo</em>-baas <em>Frits van Eerd</em> over de bijzondere band met <em>Max Verstappen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Zaterdagavond zagen we in Humberto op Zaterdag. de Max Verstappen-fan Frits van Eerd. Hij vertelde over de bijzondere band die hij heeft met de Formule 1-wereldkampioen. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder: "Ik werk met veel mensen. Het moet echt zijn. Blijf jezelf. Daar zit je kracht. En daar kom je zo een onbevangen Max Verstappen tegen van 15 jaar oud."Bekijk het RTL-fragment hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie: zou Humberto Tan zonder televisie kunnen? Bekijk deze video » Humberto Tan begint aan nieuw seizoen weekendtalkshow: "Alsof ik nieuw begin" Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag: Jumbo-baas Frits van Eerd over de bijzondere band met Max Verstappen

Actuele video's

Meer actuele video's