Humberto op Zaterdag: Danny Ghosen eerste drie jaar doodongelukkig in Nederland

Humberto op Zaterdag: Danny Ghosen eerste drie jaar doodongelukkig in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Gisteren zagen we op RTL 4 de eerste aflevering van Humberto op Zaterdag. Een van de gasten was programmamaker Danny Ghosen die 30 jaar geleden zelf als asielzoeker naar Nederland kwam en maakte afgelopen week een indrukwekkende reportage vanuit Ter Apel.

Doodongelukkig
Danny sprak de asielzoekers die in het AZC verblijven én een aantal omwonenden. Aan Humberto Tan vertelt hij over zijn ervaringen: "Ik was de eerste drie jaar doodongelukkig hier." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em>: Danny Ghosen eerste drie jaar <em>doodongelukkig</em> in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Gisteren zagen we op RTL 4 de eerste aflevering van Humberto op Zaterdag. Een van de gasten was programmamaker Danny Ghosen die 30 jaar geleden zelf als asielzoeker naar Nederland kwam en maakte afgelopen week een indrukwekkende reportage vanuit Ter Apel. DoodongelukkigDanny sprak de asielzoekers die in het AZC verblijven én een aantal omwonenden. Aan Humberto Tan vertelt hij over zijn ervaringen: "Ik was de eerste drie jaar doodongelukkig hier." Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie: zou Humberto Tan zonder televisie kunnen? Bekijk deze video » Humberto Tan begint aan nieuw seizoen weekendtalkshow: "Alsof ik nieuw begin" Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag: Danny Ghosen eerste drie jaar doodongelukkig in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's