KIJK LIVE: Max Verstappen-fans in spanning voor Grand Prix op Zandvoort

KIJK LIVE: Max Verstappen-fans in spanning voor Grand Prix op Zandvoort

Het is bijna zover. Om 15:00 uur zal de Grand Prix in Zandvoort van start gaan. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden is aanwezig om de sfeer onder de fans te peilen. Kijk in de video hieronder LIVE mee en zie hoe de Max Verstappen-supporters er een feest van maken.

Om 13.55 uur zien we de voorbeschouwing van de Formule 1 GP-race via Viaplay en om 15.00 uur de race ook bij NPO 1 en RTL Duitsland. Lees via Gids.tv het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort.

KIJK LIVE: <em>Max Verstappen</em>-fans in spanning voor <em>Grand Prix</em> op Zandvoort Het is bijna zover. Om 15:00 uur zal de Grand Prix in Zandvoort van start gaan. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden is aanwezig om de sfeer onder de fans te peilen. Kijk in de video hieronder LIVE mee en zie hoe de Max Verstappen-supporters er een feest van maken. Om 13.55 uur zien we de voorbeschouwing van de Formule 1 GP-race via Viaplay en om 15.00 uur de race ook bij NPO 1 en RTL Duitsland. Lees via Gids.tv het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort.
Livestream :
KIJK LIVE: Max Verstappen-fans in spanning voor Grand Prix op ZandvoortActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV