Zien: start tweede seizoen De Neven van Eus met Özcan Akyol

Zien: start tweede seizoen De Neven van Eus met Özcan Akyol

Vijf jaar na de succesvolle eerste reeks van De Neven van Eus vervolgt Özcan Akyol vanavond in een tweede serie zijn zoektocht naar en door Turkije. Bekijk beelden van de eerste aflevering hieronder.

Syrische vluchtelingen
Waar Eus in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners. Hij zag onder andere hoe Syrische vluchtelingen niet meer zo welkom zijn in Turkije als vroeger. "Wij schrikken van wat we in Tubbergen zien, maar ik ben daar tien keer meer geschrokken."

De Neven van Eus is vanaf 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Neven van Eus terugkijken bij Gids.tv.

Zien: start tweede seizoen <em>De Neven van Eus</em> met <em>Özcan Akyol</em> Vijf jaar na de succesvolle eerste reeks van De Neven van Eus vervolgt Özcan Akyol vanavond in een tweede serie zijn zoektocht naar en door Turkije. Bekijk beelden van de eerste aflevering hieronder. Syrische vluchtelingenWaar Eus in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners. Hij zag onder andere hoe Syrische vluchtelingen niet meer zo welkom zijn in Turkije als vroeger. "Wij schrikken van wat we in Tubbergen zien, maar ik ben daar tien keer meer geschrokken." De Neven van Eus is vanaf 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Neven van Eus terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ozcan Akyol over Syrische vluchtelingen in Turkije: 'Veel erger dan in Tubbergen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: start tweede seizoen De Neven van Eus met Özcan Akyol

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV