Volkslied Floor Jansen maakt de tongen los op Twitter: "Afschuwelijke vertoning"

Volkslied Floor Jansen maakt de tongen los op Twitter: "Afschuwelijke vertoning"

Floor Jansen zong zondag 4 september het volkslied tijdens de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort. Tijdens het volkslied deelde veel mensen hun mening over deze versie van het Wilhelmus. Bekijk een overzicht van de Twitter-berichten hieronder.

"Wat een aanfluiting"
Iemand schrijft: "Net als de vlag die je niet andersom hangt, blijf je ook af van het Wilhelmus." Maar een ander vindt het Wilhelmus geweldig. Ene Sylvana laat weten: "Floor Jansen is een hele goede zangeres en maakt gerse muziek #nightwish. Maar deze uitvoering van het #volkslied: wát een aanfluiting." Zie de Twitter-berichten hieronder:

Bekijk hieronder de promo van het optreden van Floor Jansen op Circuit Zandvoort.

Om 15.00 uur zie je de race bij Viaplay, NPO 1 en RTL Duitsland. Lees via Gids.tv het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort.

Volkslied <em>Floor Jansen</em> maakt de tongen los op Twitter: &quot;Afschuwelijke vertoning&quot; Floor Jansen zong zondag 4 september het volkslied tijdens de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort. Tijdens het volkslied deelde veel mensen hun mening over deze versie van het Wilhelmus. Bekijk een overzicht van de Twitter-berichten hieronder. "Wat een aanfluiting"Iemand schrijft: "Net als de vlag die je niet andersom hangt, blijf je ook af van het Wilhelmus." Maar een ander vindt het Wilhelmus geweldig. Ene Sylvana laat weten: "Floor Jansen is een hele goede zangeres en maakt gerse muziek #nightwish. Maar deze uitvoering van het #volkslied: wát een aanfluiting." Zie de Twitter-berichten hieronder: Bekijk hieronder de promo van het optreden van Floor Jansen op Circuit Zandvoort. Om 15.00 uur zie je de race bij Viaplay, NPO 1 en RTL Duitsland. Lees via Gids.tv het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort. Bekijk ook Video: Floor Jansen gaat volkslied zingen voor de GP Formule-1 in Zandvoort Bekijk deze video » Floor Jansen over GP Zandvoort: "Vind het heel bijzonder dat ik mag zingen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV