Zien: Presentatrice Linda de Mol in tranen bij terugkeer Miljoenenjacht

Zien: Presentatrice Linda de Mol in tranen bij terugkeer Miljoenenjacht

Sunday 4 September 2022 om 20:31

Linda de Mol heeft zondagavond, na een afwezigheid van meer dan een half jaar, haar terugkeer gemaakt op de Nederlandse televisie. De 58-jarige presentatrice was zichtbaar geëmotioneerd aan het begin van de uitzending: "Ik dacht: 'Ik ga niet volschieten', maar dat is niet gelukt."

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Presentatrice <em>Linda de Mol</em> in tranen bij terugkeer <em>Miljoenenjacht</em> Linda de Mol heeft zondagavond, na een afwezigheid van meer dan een half jaar, haar terugkeer gemaakt op de Nederlandse televisie. De 58-jarige presentatrice was zichtbaar geëmotioneerd aan het begin van de uitzending: "Ik dacht: 'Ik ga niet volschieten', maar dat is niet gelukt." Tekst gaat verder onder de video. Linda de MolLinda de Mol besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te legen nadat naar buiten was gekomen dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Linda schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Zien: Presentatrice Linda de Mol in tranen bij terugkeer Miljoenenjacht

Linda de Mol
Linda de Mol besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te legen nadat naar buiten was gekomen dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Linda schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's