Ongelofelijk: Mart Hoogkamer vangt op Total Loss Festival een glas bier (video)

Ongelofelijk: Mart Hoogkamer vangt op Total Loss Festival een glas bier (video)

Zanger Mart Hoogkamer voert al enige tijd een strijd tegen de plaag van veel Nederlandse muzikanten: biertjes die door mensen in het publiek naar artiesten worden gegooid. Bij het Total Loss Festival in Best gebeurde dat opnieuw, maar tot grote verbazing van het publiek wist Mart het biertje keurig te vangen.

Tekst gaat verder onder de video.

Ongelofelijk: <em>Mart Hoogkamer</em> vangt op <em>Total Loss Festival</em> een glas bier (video) Zanger Mart Hoogkamer voert al enige tijd een strijd tegen de plaag van veel Nederlandse muzikanten: biertjes die door mensen in het publiek naar artiesten worden gegooid. Bij het Total Loss Festival in Best gebeurde dat opnieuw, maar tot grote verbazing van het publiek wist Mart het biertje keurig te vangen. Tekst gaat verder onder de video. Opnieuw bier gegooidHoogkamer kwam de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws omdat hij weigerde verder op te treden nadat hij meermaals had gevraagd er bier naar hem werd gegooid. Deze keer zag de zag de zanger het biertje op hem afkomen en besloot hem heldhaftig te vangen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wesley Sneijder en Mart Hoogkamer zingen Ik Ga Zwemmen tijdens Woerdense vakantieweek Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer wordt bekogeld met volle bierbekers en vertrekt woest Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Opnieuw bier gegooid
Hoogkamer kwam de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws omdat hij weigerde verder op te treden nadat hij meermaals had gevraagd er bier naar hem werd gegooid. Deze keer zag de zag de zanger het biertje op hem afkomen en besloot hem heldhaftig te vangen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV