Live stream Nederland - IJsland (WK-kwalificatie vrouwen)

Live stream Nederland - IJsland (WK-kwalificatie vrouwen)

Kijk dinsdag 6 september vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - IJsland via de livestream hierboven.

Dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen en IJsland tegen elkaar in de WK kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - IJsland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - IJsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - IJsland is dinsdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - IJsland</em> (WK-kwalificatie vrouwen) Kijk dinsdag 6 september vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - IJsland via de livestream hierboven. Dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen en IJsland tegen elkaar in de WK kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - IJsland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - IJsland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - IJsland (WK-kwalificatie Oranje Leeuwinnen) Bekijk deze video » Nederland - IJsland is dinsdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - IJsland (WK-kwalificatie vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV