Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Kennisquiz Weet ik veel is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens legt een zaal vol studenten én drie bekende Nederlanders opnieuw het vuur aan de schenen met de meest uiteenlopende vragen. MeespelenWelke BN'ers aan het nieuwe seizoen meedoen is nog niet bekend, maar het staat vast dat ze hun hoofd regelmatig zullen moeten breken over vragen in allerlei categorieën. Van film en muziek tot wetenschap, geschiedenis en allerlei alledaagse weetjes: er komt van alles voorbij. Ook kijkers thuis kunnen meespelen in de app en maken zo kans op mooie prijzen. StudentenDe zaal zit vol met studenten uit heel Nederland, die dezelfde vijftig vragen beantwoorden. Na vijf rondes is duidelijk wie de beste BN'er en de beste student zijn. Samen spelen ze de finale voor een mooi geldbedrag; de student speelt voor zijn of haar eigen portemonnee (zij kunnen het geld tenslotte goed gebruiken), de BN'er voor een zelfgekozen goed doel. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden: Nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf 4 september op RTL 4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Kennisquiz Weet ik veel is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens legt een zaal vol studenten én drie bekende Nederlanders opnieuw het vuur aan de schenen met de meest uiteenlopende vragen.

Meespelen
Welke BN'ers aan het nieuwe seizoen meedoen is nog niet bekend, maar het staat vast dat ze hun hoofd regelmatig zullen moeten breken over vragen in allerlei categorieën. Van film en muziek tot wetenschap, geschiedenis en allerlei alledaagse weetjes: er komt van alles voorbij. Ook kijkers thuis kunnen meespelen in de app en maken zo kans op mooie prijzen.

Studenten
De zaal zit vol met studenten uit heel Nederland, die dezelfde vijftig vragen beantwoorden. Na vijf rondes is duidelijk wie de beste BN'er en de beste student zijn. Samen spelen ze de finale voor een mooi geldbedrag; de student speelt voor zijn of haar eigen portemonnee (zij kunnen het geld tenslotte goed gebruiken), de BN'er voor een zelfgekozen goed doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Weet Ik Veel

Actuele video's

Meer actuele video's