Shownieuws: 'Katja Schuurman wil geen traditionele relatie met Niek'

Shownieuws: 'Katja Schuurman wil geen traditionele relatie met Niek'

Katja Schuurman vertelde in haar podcast Schuurman & Spigt ruimen op openhartig over haar relatie met Niek, die op Ibiza woont: 'Hij is een poosje in Nederlands geweest, ook toen ik in Amerika was. Die is net weg en eigenlijk vind ik dat ook best wel heel lekker.'

'Traditionele relatievorm pas niet bij mij'
Katja onderzoekt welke relatievorm het beste bij haar past: 'Ik heb de traditionele vorm van relatie hebben op allerlei manieren uitgeprobeerd. Zeg maar: trouwen, samenleven, kind. En ik weet het niet. Ik denk eigenlijk dat dat helemaal niet de ideale vorm is voor mij.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: '<em>Katja Schuurman</em> wil geen traditionele relatie met Niek' Katja Schuurman vertelde in haar podcast Schuurman & Spigt ruimen op openhartig over haar relatie met Niek, die op Ibiza woont: 'Hij is een poosje in Nederlands geweest, ook toen ik in Amerika was. Die is net weg en eigenlijk vind ik dat ook best wel heel lekker.' 'Traditionele relatievorm pas niet bij mij'Katja onderzoekt welke relatievorm het beste bij haar past: 'Ik heb de traditionele vorm van relatie hebben op allerlei manieren uitgeprobeerd. Zeg maar: trouwen, samenleven, kind. En ik weet het niet. Ik denk eigenlijk dat dat helemaal niet de ideale vorm is voor mij.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Katja Schuurman: 'Zo springt die pad in mijn decolleté' (video) Bekijk deze video » Zien: Katja Schuurman en dochter Sammie touren langs westkust van Amerika Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's