RTL Boulevard: Ruud de Wild en Gijs Staverman halen geld op voor het KWF

RTL Boulevard: Ruud de Wild en Gijs Staverman halen geld op voor het KWF

Maandag 5 september 2022 om 17:03

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Ruud de Wild</em> en <em>Gijs Staverma</em>n halen geld op voor het <em>KWF</em> RTL Boulevard sprak met radio-dj's Ruud de Wild en Gijs Staverman. Zij trekken voor de KWF Collecteweek deze week met NPO Radio 2 in een collectebus door het land om donaties op te halen. Het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding) heeft geld nodig om onderzoek te doen naar kanker. Beide mannen hebben direct danwel indirect ervaring met deze vreselijke ziekte. "Het is gewoon super belangrijk dat er heel veel geld wordt opgehaald" benadrukt Gijs Staverman. Ruud de Wild, die zelf ziek is geweest, voegt eraan toe: "Het KWF is tegen kanker, voor het leven". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Ruud de Wild en Gijs Staverman halen geld op voor het KWF

RTL Boulevard sprak met radio-dj's Ruud de Wild en Gijs Staverman. Zij trekken voor de KWF Collecteweek deze week met NPO Radio 2 in een collectebus door het land om donaties op te halen. Het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding) heeft geld nodig om onderzoek te doen naar kanker. Beide mannen hebben direct danwel indirect ervaring met deze vreselijke ziekte. "Het is gewoon super belangrijk dat er heel veel geld wordt opgehaald" benadrukt Gijs Staverman. Ruud de Wild, die zelf ziek is geweest, voegt eraan toe: "Het KWF is tegen kanker, voor het leven".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's