Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week maandag ging het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start op de manier zoals we dat van de Meilandjes kennen: chaotisch, maar ook vol humor. De lijn wordt deze week doorgezet in alweer het zevende seizoen van de zeer populaire realityserie. Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien vindt behangen met Montana 'Ouderwets gezellig' Bekijk deze video » Erica bekvecht met Martien om mega zwembad: "Jij hebt grootheidswaanzin" Bekijk deze video » DecorerenDe familie Meiland is weer druk aan het decoreren in de nieuwe huizen. Maxime en Leroy gaan in hun nieuwe stulpje voor bohemian Ibiza style, terwijl Martien en Montana in het nieuwe huis druk in de weer zijn met een bloemen en vogelbehang. TrouwlocatieErica werkt in de tuin, want die kan de behangtechnieken van Martien niet aanzien. De trouwlocatie van Maxime en Leroy is gevonden en laat daar nou net een bruidsbeurs worden gehouden. De hele familie gaat mee om inspiratie op te doen voor de grote dag. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: 'Papa, mama trekt al het behang eraf!' Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Een droom om hier in Noordwijkerhout te wonen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vorige week maandag ging het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start op de manier zoals we dat van de Meilandjes kennen: chaotisch, maar ook vol humor. De lijn wordt deze week doorgezet in alweer het zevende seizoen van de zeer populaire realityserie.

Decoreren
De familie Meiland is weer druk aan het decoreren in de nieuwe huizen. Maxime en Leroy gaan in hun nieuwe stulpje voor bohemian Ibiza style, terwijl Martien en Montana in het nieuwe huis druk in de weer zijn met een bloemen en vogelbehang.

Trouwlocatie
Erica werkt in de tuin, want die kan de behangtechnieken van Martien niet aanzien. De trouwlocatie van Maxime en Leroy is gevonden en laat daar nou net een bruidsbeurs worden gehouden. De hele familie gaat mee om inspiratie op te doen voor de grote dag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's