Op1 gemist? Kamerleden Henk Nijboer en Pieter Grinwis willen af van flexhuurcontracten

Op1 gemist? Kamerleden Henk Nijboer en Pieter Grinwis willen af van flexhuurcontracten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Kamerleden Henk Nijboer en Pieter Grinwis willen af van <em>flexhuurcontracten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een vast huurcontract moet weer de norm worden. Dat vinden Kamerleden Henk Nijboer (PvdA) en Pieter Grinwis (CU). Huisbazen mogen sinds 2015 tijdelijke huurcontracten afsluiten, maar volgens Nijboer en Grinwis brengt de flexhuur te veel mensen in de problemen. Nijboer: 'Het is met een hele goede motivatie gekomen en het is helemaal finaal mislukt. (...) Het zorgt voor schrijnende situaties.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kamerleden Henk Nijboer en Pieter Grinwis willen af van flexhuurcontracten

Een vast huurcontract moet weer de norm worden. Dat vinden Kamerleden Henk Nijboer (PvdA) en Pieter Grinwis (CU). Huisbazen mogen sinds 2015 tijdelijke huurcontracten afsluiten, maar volgens Nijboer en Grinwis brengt de flexhuur te veel mensen in de problemen. Nijboer: 'Het is met een hele goede motivatie gekomen en het is helemaal finaal mislukt. (...) Het zorgt voor schrijnende situaties.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV