Arjen Lubach over situatie Ter Apel: 'Het ligt niet aan de vluchtelingen' (video)

Arjen Lubach over situatie Ter Apel: 'Het ligt niet aan de vluchtelingen' (video)

Maandag 5 september 2022 om 23:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Hoe heeft het zover kunnen komen in het aanmeldcentrum in Ter Apel? Arjen Lubach zocht het uit in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Arjen Lubach over situatie Ter Apel: 'Het ligt niet aan de vluchtelingen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Hoe heeft het zover kunnen komen in het aanmeldcentrum in Ter Apel? Arjen Lubach zocht het uit in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. OplossingDe afgelopen weken werd de situatie in het aanmeldcentrum in Ter Apel steeds schrijnender. Twee weken geleden moest zelfs Artsen Zonder Grenzen (AzG) eraan te pas komen om eerste hulp te bieden. Arjen Lubach zocht uit hoe het zover kon komen. 'Het ligt niet aan de hoeveelheid vluchtelingen.' Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach over situatie Ter Apel: 'Het ligt niet aan de vluchtelingen' (video)

Oplossing
De afgelopen weken werd de situatie in het aanmeldcentrum in Ter Apel steeds schrijnender. Twee weken geleden moest zelfs Artsen Zonder Grenzen (AzG) eraan te pas komen om eerste hulp te bieden. Arjen Lubach zocht uit hoe het zover kon komen. 'Het ligt niet aan de hoeveelheid vluchtelingen.'

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's