NOS Voetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing om 20.28 uur, live verslag vanaf 20.45 uur. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Andries Jonker gaan de Oranje Leeuwinnen proberen om het WK voetbal in 2023 te halen. De eerste wedstrijd in die reeks zal gespeeld worden tegen de dames uit IJsland. De wedstrijd zie je dinsdag om 20.45 uur op NPO 3 en ESPN 2. Online kun je de wedstrijd kijken op een livestream via Gids.tv. SchotlandTer voorbereiding op de wedstrijd tegen IJsland oefende de Oranje dames tegen Schotland. Die wedstrijd verliep moeizaam: Na de openingsgoal van Miedema kwam er snel een tegentreffer van de Schotten. Lang kwamen de Leeuwinnen niet tot scoren, totdat Twente-spits Kalma toch de 2-1 maakte. JonkerDe bondscoach periode van Andries Jonker is dus begonnen met een overwinning. Volgens Jonker zelf gaat het in het voetbal dan ook "om de punten", niet om de schoonheid. Laten we de Amsterdammer daar dan aan houden, nu hij het WK moet gaan halen. Bekijk ook Video: om deze reden wordt Andries Jonker bondscoach van de Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video » Hélène Hendriks over Andries Jonker bij Oranje Leeuwinnen: 'Goede keuze' (video) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Schotland (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 6 september 2022 om 21:37

Voorbeschouwing om 20.28 uur, live verslag vanaf 20.45 uur. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Andries Jonker gaan de Oranje Leeuwinnen proberen om het WK voetbal in 2023 te halen. De eerste wedstrijd in die reeks zal gespeeld worden tegen de dames uit IJsland. De wedstrijd zie je dinsdag om 20.45 uur op NPO 3 en ESPN 2. Online kun je de wedstrijd kijken op een livestream via Gids.tv.

Schotland
Ter voorbereiding op de wedstrijd tegen IJsland oefende de Oranje dames tegen Schotland. Die wedstrijd verliep moeizaam: Na de openingsgoal van Miedema kwam er snel een tegentreffer van de Schotten. Lang kwamen de Leeuwinnen niet tot scoren, totdat Twente-spits Kalma toch de 2-1 maakte.

Jonker
De bondscoach periode van Andries Jonker is dus begonnen met een overwinning. Volgens Jonker zelf gaat het in het voetbal dan ook "om de punten", niet om de schoonheid. Laten we de Amsterdammer daar dan aan houden, nu hij het WK moet gaan halen.

Actuele video's

Meer actuele video's