Jack Plooij mag ook de fanboy uithangen in Vandaag Inside: "Max Verstappen is buitenaards"

Jack Plooij mag ook de fanboy uithangen in Vandaag Inside: "Max Verstappen is buitenaards"

Dinsdag 6 september 2022 om 08:34

Jack Plooij noemt zichzelf graag "Formule 1-journalist", maar is eigenlijk een doodgewone tandarts. Ondertussen mag hij op de circuits lekker de fanboy van Max Verstappen uithangen. Dat deed hij maandagavond ook bij Vandaag Inside, waar Plooij te gast was; hij stelt dat Max Verstappen "buitenaards" is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jack Plooij</em> mag ook de fanboy uithangen in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Max Verstappen is buitenaards&quot; Jack Plooij noemt zichzelf graag "Formule 1-journalist", maar is eigenlijk een doodgewone tandarts. Ondertussen mag hij op de circuits lekker de fanboy van Max Verstappen uithangen. Dat deed hij maandagavond ook bij Vandaag Inside, waar Plooij te gast was; hij stelt dat Max Verstappen "buitenaards" is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hamilton en SchumacherRené van der Gijp is benieuwd of Max Verstappen in het rijtje met onder anderen Lewis Hamilton, Ayrton Senna en Michael Schumacher gaat belanden - de groep met de meest legendarische F1-coureurs ooit. Daar is Plooij natuurlijk van overtuigd. Ook lacht hij het werk van Ferrari uit, die een pitstop volledig verknalden: "Eén of andere piemel heeft dat verkeerd neergelegd!" Verder mengt Plooij zich graag in een discussie of de Formule 1 niet wat saai is. Kortom, zijn aanwezigheid gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hamilton en Schumacher
René van der Gijp is benieuwd of Max Verstappen in het rijtje met onder anderen Lewis Hamilton, Ayrton Senna en Michael Schumacher gaat belanden - de groep met de meest legendarische F1-coureurs ooit. Daar is Plooij natuurlijk van overtuigd. Ook lacht hij het werk van Ferrari uit, die een pitstop volledig verknalden: "Eén of andere piemel heeft dat verkeerd neergelegd!" Verder mengt Plooij zich graag in een discussie of de Formule 1 niet wat saai is. Kortom, zijn aanwezigheid gaat zeker niet onopgemerkt voorbij.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's