Zien: Jack Plooij denkt verstand van voetbal te hebben en praat over "Luuk van Nistelrooij"

Zien: Jack Plooij denkt verstand van voetbal te hebben en praat over "Luuk van Nistelrooij"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Jack Plooij</em> denkt verstand van voetbal te hebben en praat over &quot;Luuk van Nistelrooij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tja, Jack Plooij, wat moeten we daarvan zeggen? Sommige mensen lopen met hem weg, anderen verafschuwen zijn manier van "journalistiek" bedrijven en zijn tamelijke zelfingenomenheid. Na de uitzending van Vandaag Inside, waar Plooij te gast was, wil hij het met Wilfred Genee graag nog even over voetbal hebben. Zo stelt de Formule 1-expert dat "Luuk van Nistelrooij" ontzettend irritant zat te doen tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Plooij vergeet hierbij even dat één van de beste spitsen die Nederland ooit gekend heeft "Ruud" heet. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tja, Jack Plooij, wat moeten we daarvan zeggen? Sommige mensen lopen met hem weg, anderen verafschuwen zijn manier van "journalistiek" bedrijven en zijn tamelijke zelfingenomenheid. Na de uitzending van Vandaag Inside, waar Plooij te gast was, wil hij het met Wilfred Genee graag nog even over voetbal hebben. Zo stelt de Formule 1-expert dat "Luuk van Nistelrooij" ontzettend irritant zat te doen tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Plooij vergeet hierbij even dat één van de beste spitsen die Nederland ooit gekend heeft "Ruud" heet.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's