Ex-man van Bachelorette-Sylvia Geersen: "We zijn nog steeds getrouwd!" (video)

Ex-man van Bachelorette-Sylvia Geersen: "We zijn nog steeds getrouwd!" (video)

Dinsdag 6 september 2022 om 10:44

Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde op televisie. Het Rotterdamse model schittert namelijk in een nieuw seizoen van De Bachelorette. Een ding: Sylvia is alleen nog niet verlost van haar ex-man... Hij denkt namelijk dat ze nog steeds getrouwd zijn, laat Shownieuws weten. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Ex-man van Bachelorette-<em>Sylvia Geersen</em>: &quot;We zijn nog steeds getrouwd!&quot; (video) Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde op televisie. Het Rotterdamse model schittert namelijk in een nieuw seizoen van De Bachelorette. Een ding: Sylvia is alleen nog niet verlost van haar ex-man... Hij denkt namelijk dat ze nog steeds getrouwd zijn, laat Shownieuws weten. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. Lees verder onder de video. Aantrekkelijke mannenSylvia, die bekend werd door haar deelname aan Holland's Next Top Model in 2006, heeft zin in het avontuur, zegt ze: "Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!" Mannen die geïnteresseerd zijn in het 36-jarige fotomodel kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnames. Als er meer bekend wordt over een nieuwe reeks van De Bachelorette, lees je dat bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de promo: Sylvia Geersen op zoek naar droomman in The Bachelorette Bekijk deze video » RTL Boulevard: model Sylvia Geersen is de nieuwe, bloednerveuze Bachelorette Bekijk deze video »
Show :

Aantrekkelijke mannen
Sylvia, die bekend werd door haar deelname aan Holland's Next Top Model in 2006, heeft zin in het avontuur, zegt ze: "Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!"

Mannen die geïnteresseerd zijn in het 36-jarige fotomodel kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnames. Als er meer bekend wordt over een nieuwe reeks van De Bachelorette, lees je dat bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's