Chateau Meiland: Martien vindt behangen met Montana 'Ouderwets gezellig'

Chateau Meiland: Martien vindt behangen met Montana 'Ouderwets gezellig'

Martien is aan het behangen en krijgt daarbij hulp van zijn dochter Montana: 'Het is ouderwets gezellig. Zoveel rollen behang in dat chateau geplakt met z'n tweeën en nou hier weer gezellig, ik vind het zo leuk. Helemaal zin in, helemaal positief word je ervan.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien vindt behangen met Montana 'Ouderwets gezellig' Martien is aan het behangen en krijgt daarbij hulp van zijn dochter Montana: 'Het is ouderwets gezellig. Zoveel rollen behang in dat chateau geplakt met z'n tweeën en nou hier weer gezellig, ik vind het zo leuk. Helemaal zin in, helemaal positief word je ervan.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's