Video: Lotte wordt gebeten door honden in NPO-programma De Bodyguard

Video: Lotte wordt gebeten door honden in NPO-programma De Bodyguard

In het nieuwe NPO 3-programma De Bodyguard, dat vanaf vorige week te zien is, strijden fitte kandidaten tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk hieronder de eerste beelden van De Bodyguard afl. 2 waarin Lotte zich bevindt bij bijtende honden.

Lees verder onder de video.

Video: Lotte wordt gebeten door honden in NPO-programma <em>De Bodyguard</em> In het nieuwe NPO 3-programma De Bodyguard, dat vanaf vorige week te zien is, strijden fitte kandidaten tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk hieronder de eerste beelden van De Bodyguard afl. 2 waarin Lotte zich bevindt bij bijtende honden. Lees verder onder de video. Heftige uitdagingDe kandidaten hebben er in aflevering 1 al een loodzware trainingsdag op zitten, maar in aflevering 2 staan hun mogelijk nog heftigere uitdagingen te wachten."Oke, je wordt straks gebeten en de enige manier waarop we je komen helpen is als je ons de code vertelt", wordt tegen kandidaat Lotte gezegd. Overwint Lotte haar angst voor honden? Bekijk het fragment hierboven. Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van het nieuwe WNL-programma De Bodyguard Bekijk deze video » Henk heeft het in De Bodyguard zwaar met hardlopen: 'Ik ben een powerhouse' Bekijk deze video »
TV :
Video: Lotte wordt gebeten door honden in NPO-programma De Bodyguard

Heftige uitdaging
De kandidaten hebben er in aflevering 1 al een loodzware trainingsdag op zitten, maar in aflevering 2 staan hun mogelijk nog heftigere uitdagingen te wachten."Oke, je wordt straks gebeten en de enige manier waarop we je komen helpen is als je ons de code vertelt", wordt tegen kandidaat Lotte gezegd. Overwint Lotte haar angst voor honden? Bekijk het fragment hierboven.

Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV