Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse: Andy ontvangt 'erotisch' cadeau voor Melisa

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse: Andy ontvangt 'erotisch' cadeau voor Melisa

Dinsdag 6 september 2022 om 13:16

Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zijn elke maandag te zien in het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, dat direct na Veronica Offside te zien is op Veronica. Heb jij de tweede aflevering van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse gemist? Bekijk dan hieronder een fragment terug waarin Andy aanwezig is bij een zeer gezellige barbecue. Hij krijgt daar een 'erotisch cadeau' voor zijn partner Melisa. Zie de beelden hieronder.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur te zien op Veronica. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

<em>Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse</em>: Andy ontvangt 'erotisch' cadeau voor Melisa Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zijn elke maandag te zien in het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, dat direct na Veronica Offside te zien is op Veronica. Heb jij de tweede aflevering van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse gemist? Bekijk dan hieronder een fragment terug waarin Andy aanwezig is bij een zeer gezellige barbecue. Hij krijgt daar een 'erotisch cadeau' voor zijn partner Melisa. Zie de beelden hieronder. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur te zien op Veronica. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Wesley Sneijder waarschuwt volgers na oplichtingspraktijk op Instagram: "Onzin!" Bekijk deze video » Emotionele Andy van der Meijde in VI over kinderen: 'Het belangrijkste wat er is' Bekijk deze video »
TV :
Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse: Andy ontvangt 'erotisch' cadeau voor Melisa

Actuele video's

Meer actuele video's